Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka, która rozpływa się w ustach*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mtomy" data-source="post: 197688" data-attributes="member: 234"><p>Hallo, </p><p>zrobilam w niedziele, byla bardzo dobra moja corka jak nieje pieczeni to zjadla podwojna porcje i tylko palce lizala, miesko byla naprawde bardzo bardzo dobre. </p><p>musze jednak powiedziec ze moja pieczen czekala w lodowce 4 dni na zrobienie (bo jakos zawsze nie pasowla czasowo) ale to tez nie byl porblem bo ten caly olej z przyprawami wlalam do nie zaduzego woreczka do tego wsadzilam miesko i dobrze zamknelam wiec nie bylo problemu z obracaniem a miesko moglo dobrze naciagnac przyprawami</p><p>od dzis bedzie tylko taka pieczen u nas robiona </p><p></p><p>pozdrowiena </p><p></p><p>mtomy</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mtomy, post: 197688, member: 234"] Hallo, zrobilam w niedziele, byla bardzo dobra moja corka jak nieje pieczeni to zjadla podwojna porcje i tylko palce lizala, miesko byla naprawde bardzo bardzo dobre. musze jednak powiedziec ze moja pieczen czekala w lodowce 4 dni na zrobienie (bo jakos zawsze nie pasowla czasowo) ale to tez nie byl porblem bo ten caly olej z przyprawami wlalam do nie zaduzego woreczka do tego wsadzilam miesko i dobrze zamknelam wiec nie bylo problemu z obracaniem a miesko moglo dobrze naciagnac przyprawami od dzis bedzie tylko taka pieczen u nas robiona pozdrowiena mtomy [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka, która rozpływa się w ustach*
Bottom