Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka, która rozpływa się w ustach*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 98405" data-attributes="member: 90"><p>U mnie czeka na pieczenie szynka. Marynatę staropolską dałam, ale nie miałam tej do dziczyzny, więc dałam kilka zmiażdżonych ziaren jałowca, ziela ang, pokruszone listki laurowe. Bardziej mnie interesuje efekt jaki będzie po wstępnym gotowaniu a później pieczeniu, niż rodzaj dodanych przypraw. Zobaczymy jutro, bo wtedy będę piekła.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 98405, member: 90"] U mnie czeka na pieczenie szynka. Marynatę staropolską dałam, ale nie miałam tej do dziczyzny, więc dałam kilka zmiażdżonych ziaren jałowca, ziela ang, pokruszone listki laurowe. Bardziej mnie interesuje efekt jaki będzie po wstępnym gotowaniu a później pieczeniu, niż rodzaj dodanych przypraw. Zobaczymy jutro, bo wtedy będę piekła. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka, która rozpływa się w ustach*
Top
Bottom