Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka lub schab po Łęczycku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="k3nski" data-source="post: 619566" data-attributes="member: 6062"><p>Witam</p><p>To niedługo robisz bigos kol &quot;Cinka&quot;. Na fotce w &quot;wikipedia&quot; pokazano właśnie jak niepowinien wyglądać bigos. To zdjęcie przedstawia gotowaną kapustę z mięsem a nie bigos. Ja myślę, że nie ma co zaśmiecać tego wątku tzw. &quot;biciem piany na sztywno&quot;, ja ze swej strony uważam temat za zamknięty.</p><p>Pozdrawiam</p><p>k3nski</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="k3nski, post: 619566, member: 6062"] Witam To niedługo robisz bigos kol "Cinka". Na fotce w "wikipedia" pokazano właśnie jak niepowinien wyglądać bigos. To zdjęcie przedstawia gotowaną kapustę z mięsem a nie bigos. Ja myślę, że nie ma co zaśmiecać tego wątku tzw. "biciem piany na sztywno", ja ze swej strony uważam temat za zamknięty. Pozdrawiam k3nski [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka lub schab po Łęczycku*
Top
Bottom