Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka pieczona z octem balsamicznym i jabłkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1476133" data-attributes="member: 151"><p>Samanto, najprościej mówiąc układasz na przemian mięso i jabłka, plastry mają na siebie zachodzić. A jak ktoś chciałby zrobić większą ilość, np. z całej karkówki, to można układać plastry pionowo, też się fajnie upiecze.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1476133, member: 151"] Samanto, najprościej mówiąc układasz na przemian mięso i jabłka, plastry mają na siebie zachodzić. A jak ktoś chciałby zrobić większą ilość, np. z całej karkówki, to można układać plastry pionowo, też się fajnie upiecze. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka pieczona z octem balsamicznym i jabłkami
Top
Bottom