Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka pieczona z octem balsamicznym i jabłkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1477505" data-attributes="member: 956"><p>Z ciekawości dziś zrobiłam. Skróciłam czas pieczenia bez przykrycia do 20 minut, bo mięso zaczęło się rozpadać. </p><p>Tu dowód - mój dzisiejszy obiad:</p><p></p><p>[ATTACH=full]86069[/ATTACH]</p><p></p><p>Wczoraj też miałam karkówkę, bo jeden plaster mi się nie zmieścił w pojemniku z marynatą. Lekko rozbity, posoliłam i posypałam pieprzem i razem z szarą renetą pokrojoną na ósemki i posypaną majerankiem usmażyłam na patelni. Szczerze powiem, że było to podobne danie do dzisiejszego, ale dużo szybciej gotowe. No i zrumienione cząstki jabłek ładniej się prezentowały niż te pieczone 2 godziny. </p><p>Ale oczywiście każdemu będzie smakować coś innego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1477505, member: 956"] Z ciekawości dziś zrobiłam. Skróciłam czas pieczenia bez przykrycia do 20 minut, bo mięso zaczęło się rozpadać. Tu dowód - mój dzisiejszy obiad: [ATTACH=full]86069[/ATTACH] Wczoraj też miałam karkówkę, bo jeden plaster mi się nie zmieścił w pojemniku z marynatą. Lekko rozbity, posoliłam i posypałam pieprzem i razem z szarą renetą pokrojoną na ósemki i posypaną majerankiem usmażyłam na patelni. Szczerze powiem, że było to podobne danie do dzisiejszego, ale dużo szybciej gotowe. No i zrumienione cząstki jabłek ładniej się prezentowały niż te pieczone 2 godziny. Ale oczywiście każdemu będzie smakować coś innego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka pieczona z octem balsamicznym i jabłkami
Top
Bottom