Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
karkówka w czarnej herbacie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Qrtschak" data-source="post: 1443062" data-attributes="member: 40135"><p>Troszkę dla odmiany ... karkówka w czarnej herbacie.</p><p></p><p></p><p>Składniki:</p><p></p><p>- karkówka wieprzowa</p><p>- czarna herbata </p><p>- oliwa z oliwek</p><p>- pieprz czarny </p><p>- sól </p><p></p><p></p><p></p><p><a href="http://sepichce.blogspot.com/2013/06/karkowka-w-herbacie.html" target="_blank">http://sepichce.blogspot.com/2013/06/karko...w-herbacie.html</a></p><p></p><p>Karkówkę kroimy w plastry nacieramy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Herbatę mieszamy z niewielką ilością oliwy z oliwek. Powstałą pastę nakładamy na mięso i zawijamy folią spożywczą lub wkładamy do woreczka. Odstawiamy do lodówki najlepiej na dobę. Następnie pieczemy lub lub gotujemy na łaźni wodnej jeżeli mięso zapakowane jest w woreczek do gotowania. Obie wersje smakują przednio. Po około godzince danie jest gotowe. Ma bardzo charakterystyczny i oryginalny smak. </p><p></p><p>Smacznego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Qrtschak, post: 1443062, member: 40135"] Troszkę dla odmiany ... karkówka w czarnej herbacie. Składniki: - karkówka wieprzowa - czarna herbata - oliwa z oliwek - pieprz czarny - sól [URL="http://sepichce.blogspot.com/2013/06/karkowka-w-herbacie.html"]http://sepichce.blogspot.com/2013/06/karko...w-herbacie.html[/URL] Karkówkę kroimy w plastry nacieramy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Herbatę mieszamy z niewielką ilością oliwy z oliwek. Powstałą pastę nakładamy na mięso i zawijamy folią spożywczą lub wkładamy do woreczka. Odstawiamy do lodówki najlepiej na dobę. Następnie pieczemy lub lub gotujemy na łaźni wodnej jeżeli mięso zapakowane jest w woreczek do gotowania. Obie wersje smakują przednio. Po około godzince danie jest gotowe. Ma bardzo charakterystyczny i oryginalny smak. Smacznego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
karkówka w czarnej herbacie
Top
Bottom