Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka z mozzarellą i warzywami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Wlodek1955" data-source="post: 1514013" data-attributes="member: 52944"><p>Mięsko dokładnie myjemy.</p><p>Suszymy, kroimy na plastry - kotlety rozbijamy tłuczkiem.</p><p>Zwilżamy lekko olejem, przyprawiamy pieprzem - ziołami, odstawiamy na kilka minut w chłodne miejsce.</p><p>Następnie obsmażamy na na oleju zawinięte w rulon z serem mozzarellą w środku. </p><p>Pomocne to tego smażenia są szczypce z grilla. </p><p></p><p>Pomidora i cukinie kroimy w plastry. </p><p>Na patelnie wkładamy kawałek masła, cukinie i pomidora smażymy małym ogniu -przed końcem przyprawiamy ziołami, solą do smaku</p><p>Cukinie smażymy aż ściemnieje skórka.</p><p></p><p>Przygotowane danie wykładamy na półmisek.</p><p>Smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Wlodek1955, post: 1514013, member: 52944"] Mięsko dokładnie myjemy. Suszymy, kroimy na plastry - kotlety rozbijamy tłuczkiem. Zwilżamy lekko olejem, przyprawiamy pieprzem - ziołami, odstawiamy na kilka minut w chłodne miejsce. Następnie obsmażamy na na oleju zawinięte w rulon z serem mozzarellą w środku. Pomocne to tego smażenia są szczypce z grilla. Pomidora i cukinie kroimy w plastry. Na patelnie wkładamy kawałek masła, cukinie i pomidora smażymy małym ogniu -przed końcem przyprawiamy ziołami, solą do smaku Cukinie smażymy aż ściemnieje skórka. Przygotowane danie wykładamy na półmisek. Smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka z mozzarellą i warzywami
Top
Bottom