Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka z żurawinami, pieczarkami w śmietanie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="frigg" data-source="post: 1032826" data-attributes="member: 1559"><p>Por ma swój specyficzny smak, ale dlaczego nie?</p><p></p><p>Ja zrobiłam to danie w sobotę z przyprawą zalecaną przez Autorką - moją koleżankę Beatkę. Przyprawa to grilowa klasyczne może być Kamisa, a ja dałam Kotanyi - duzo w niej kminku. Zasypałam sporo nawet rozbite kawałki mięska. Wcale w gotowej nie razi ten kminek. Nieczęsto tu ostatnio zaglądam.. Przepraszam , że dopiero teraz piszę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="frigg, post: 1032826, member: 1559"] Por ma swój specyficzny smak, ale dlaczego nie? Ja zrobiłam to danie w sobotę z przyprawą zalecaną przez Autorką - moją koleżankę Beatkę. Przyprawa to grilowa klasyczne może być Kamisa, a ja dałam Kotanyi - duzo w niej kminku. Zasypałam sporo nawet rozbite kawałki mięska. Wcale w gotowej nie razi ten kminek. Nieczęsto tu ostatnio zaglądam.. Przepraszam , że dopiero teraz piszę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka z żurawinami, pieczarkami w śmietanie*
Top
Bottom