Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka z żurawinami, pieczarkami w śmietanie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 696211" data-attributes="member: 506"><p>Moja kwaśna mazurska również była zgluciała. Po przelaniu do rondelka, podlaniu odrobiną wody wyszedł całkiem fajny sos. </p><p>Jednak następnym razem spróbuję z chudszym mięsem, bo moja wątroba cierpi po karkówce i metodą duszoną. Przepis jest wart próbowania.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 696211, member: 506"] Moja kwaśna mazurska również była zgluciała. Po przelaniu do rondelka, podlaniu odrobiną wody wyszedł całkiem fajny sos. Jednak następnym razem spróbuję z chudszym mięsem, bo moja wątroba cierpi po karkówce i metodą duszoną. Przepis jest wart próbowania. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka z żurawinami, pieczarkami w śmietanie*
Top
Bottom