Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka z żurawinami, pieczarkami w śmietanie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="olasz" data-source="post: 803045" data-attributes="member: 6533"><p>Nie wiem jak Ty zrobisz, ale mnie sie jakos miksowanie pieczarek surowych i cebuli nie podoba - z cebuli pewnie wyjdzie caly aromat i smak, pieczarek surowych w zyciu nie miksowałam, jakos mi sie morda krzywi na mysla same (ale to dla innych ludzi nie jest zaden wykladnik, to mnie sie krzywi i ja bym nie miksowala). </p><p>Tak jak napisalam, miksowalabym juz po upieczeniu. Wyjela mieso i zurawiny, reszte zmiksowala i podala jako sos na miesie, posypane ta zurawina.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="olasz, post: 803045, member: 6533"] Nie wiem jak Ty zrobisz, ale mnie sie jakos miksowanie pieczarek surowych i cebuli nie podoba - z cebuli pewnie wyjdzie caly aromat i smak, pieczarek surowych w zyciu nie miksowałam, jakos mi sie morda krzywi na mysla same (ale to dla innych ludzi nie jest zaden wykladnik, to mnie sie krzywi i ja bym nie miksowala). Tak jak napisalam, miksowalabym juz po upieczeniu. Wyjela mieso i zurawiny, reszte zmiksowala i podala jako sos na miesie, posypane ta zurawina. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Karkówka z żurawinami, pieczarkami w śmietanie*
Top
Bottom