Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Karp faszerowany po żydowsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Andrzej N" data-source="post: 1330042" data-attributes="member: 38829"><p>Zapomnialem tez o tym, ze uzywamy troszke oleju - 2-3 lyzeczki i lyzeczke proszku do pieczenia - to robi ze farsz jest pulchny. Dodatkowa wskazowka - surowy farsz musi byc wystarczajaco slony i pieprzny a pod koniec gotowania dzwonek w wywarze wywar za slony, za pieprzny i slodkawy (cukier na koncu do smaku) bo ta potrawe sie je na zimno i wszystkie smaki sie oslabiaja. Notorycznie gdz mam okazje byc poczestowanym karpiem po zydowsku to galaretka i farsz sa mdle a maja byc lekko pikantne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Andrzej N, post: 1330042, member: 38829"] Zapomnialem tez o tym, ze uzywamy troszke oleju - 2-3 lyzeczki i lyzeczke proszku do pieczenia - to robi ze farsz jest pulchny. Dodatkowa wskazowka - surowy farsz musi byc wystarczajaco slony i pieprzny a pod koniec gotowania dzwonek w wywarze wywar za slony, za pieprzny i slodkawy (cukier na koncu do smaku) bo ta potrawe sie je na zimno i wszystkie smaki sie oslabiaja. Notorycznie gdz mam okazje byc poczestowanym karpiem po zydowsku to galaretka i farsz sa mdle a maja byc lekko pikantne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Karp faszerowany po żydowsku*
Top
Bottom