Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Karp faszerowany po żydowsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Doruśka" data-source="post: 778228" data-attributes="member: 1578"><p>u mnie sie takie gałki z karpia gotuje w wywarze cebulowym z kręgosłupem, głową, i te gałki zalewa sie przetartym przez sito wywarem z tą cebulą, podajemy na zimno, Beato aj zrobię w tym roku wg Twojego sposobu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doruśka, post: 778228, member: 1578"] u mnie sie takie gałki z karpia gotuje w wywarze cebulowym z kręgosłupem, głową, i te gałki zalewa sie przetartym przez sito wywarem z tą cebulą, podajemy na zimno, Beato aj zrobię w tym roku wg Twojego sposobu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Karp faszerowany po żydowsku*
Top
Bottom