Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Karp faszerowany po żydowsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 778294" data-attributes="member: 90"><p>spróbuję kiedyś zrobić wg tego Twojego przepisu Joanno, pewnie też będzie mi smakowało ( uwielbiam ryby).</p><p>Wiem też na pewno, że tego oryginalnego przepisu na karpia nie zmienię jakimkolwiek innym dodatkiem nigdy w życiu! Ale robiąc z innych ryb takie gałki jak dziś, czy roladę jak Twoja, z pewnością dodam chrzan do środka, żeby zobaczyć jak wyjdzie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 778294, member: 90"] spróbuję kiedyś zrobić wg tego Twojego przepisu Joanno, pewnie też będzie mi smakowało ( uwielbiam ryby). Wiem też na pewno, że tego oryginalnego przepisu na karpia nie zmienię jakimkolwiek innym dodatkiem nigdy w życiu! Ale robiąc z innych ryb takie gałki jak dziś, czy roladę jak Twoja, z pewnością dodam chrzan do środka, żeby zobaczyć jak wyjdzie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Karp faszerowany po żydowsku*
Top
Bottom