Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Karp faszerowany po żydowsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 789606" data-attributes="member: 90"><p>Tamto wyżej to najgorsza robota, teraz przyjemniejsze:</p><p></p><p>Tę część z nadciętym brzuchem biorę do smażenia, resztę kroję już na kawałki ok 1,5 cm szer.</p><p>Ponieważ miałam 5 ryb a zwykle robię ok. 15 krążków faszerowanych z każdej ryby wycinałam po 3 wąskie kawałki, reszta pójdzie do smażenia:</p><p>[ATTACH=full]36135[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]36136[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]36137[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]36138[/ATTACH]</p><p></p><p>Teraz kawałki przeznaczone do smażenia ( w tym ogony) oddzielnie pakuję i chowam do zamrażarki.</p><p>Następnie oddzielam mięso od skórek:</p><p>[ATTACH=full]36139[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]36140[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]36141[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 789606, member: 90"] Tamto wyżej to najgorsza robota, teraz przyjemniejsze: Tę część z nadciętym brzuchem biorę do smażenia, resztę kroję już na kawałki ok 1,5 cm szer. Ponieważ miałam 5 ryb a zwykle robię ok. 15 krążków faszerowanych z każdej ryby wycinałam po 3 wąskie kawałki, reszta pójdzie do smażenia: [ATTACH=full]36135[/ATTACH] [ATTACH=full]36136[/ATTACH] [ATTACH=full]36137[/ATTACH] [ATTACH=full]36138[/ATTACH] Teraz kawałki przeznaczone do smażenia ( w tym ogony) oddzielnie pakuję i chowam do zamrażarki. Następnie oddzielam mięso od skórek: [ATTACH=full]36139[/ATTACH] [ATTACH=full]36140[/ATTACH] [ATTACH=full]36141[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Karp faszerowany po żydowsku*
Top
Bottom