Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Karp po polsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 786908" data-attributes="member: 10341"><p>Miło mi to czytać Joanno. Ja właśnie w takiej postaci lubię go chyba najbardziej. Szkoda, że wzbudza tak małe zainteresowanie. W &quot;Kuchni prababci&quot; podałam sporo przedwojennych i trochę współczesnych przepisów na ryby, głównie słodkowodne. Rzeczywiście było mnóstwo gatunków, a królujący teraz &quot;świąteczny&quot; karp należał do mniejszości. Zapomnieliśmy jak te ryby wyglądają i jak smakują. Dzięki, że się odezwałaś. Pozdrowienia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 786908, member: 10341"] Miło mi to czytać Joanno. Ja właśnie w takiej postaci lubię go chyba najbardziej. Szkoda, że wzbudza tak małe zainteresowanie. W "Kuchni prababci" podałam sporo przedwojennych i trochę współczesnych przepisów na ryby, głównie słodkowodne. Rzeczywiście było mnóstwo gatunków, a królujący teraz "świąteczny" karp należał do mniejszości. Zapomnieliśmy jak te ryby wyglądają i jak smakują. Dzięki, że się odezwałaś. Pozdrowienia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Karp po polsku*
Top
Bottom