Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kartoflak*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="wianka" data-source="post: 1508039" data-attributes="member: 36949"><p>Rejbak, kołacz, blaszak podlaski. Spotkałam się z różnymi nazwami babki ziemniaczanej. Co jakiś czas ją robię.</p><p>Czasem dodaje podsmażone grzyby lub kiełbaskę, ,czasem wrzucam odrobinę zmielonych skwarek ze słoniny, czasem robię bez żadnych </p><p>dodatków. Dawno nie piekłam babki ziemniaczanej. Seniorko narobiłaś mi smaka, chyba trzeba będzie się przejść do piwnicy po ziemniaki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wianka, post: 1508039, member: 36949"] Rejbak, kołacz, blaszak podlaski. Spotkałam się z różnymi nazwami babki ziemniaczanej. Co jakiś czas ją robię. Czasem dodaje podsmażone grzyby lub kiełbaskę, ,czasem wrzucam odrobinę zmielonych skwarek ze słoniny, czasem robię bez żadnych dodatków. Dawno nie piekłam babki ziemniaczanej. Seniorko narobiłaś mi smaka, chyba trzeba będzie się przejść do piwnicy po ziemniaki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kartoflak*
Top
Bottom