Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Kartoflanka na mleku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1639525" data-attributes="member: 140"><p>Proponował bym jednak trzymać się dokładnie podanych składników , bo inaczej wtedy wyjdzie całkiem coś innego. Margaryna ma swój specyficzny smak, mięta także, a makaron ryżowy powoduje, że zupa staje się bardzo specyficznie kleista. Zresztą wyobrażdzcie sobie smak mleka z miętą. </p><p>Tak dla przypomnienia ziemniaki należy drobno pokroić, a zupę gotować na małym ogniu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1639525, member: 140"] Proponował bym jednak trzymać się dokładnie podanych składników , bo inaczej wtedy wyjdzie całkiem coś innego. Margaryna ma swój specyficzny smak, mięta także, a makaron ryżowy powoduje, że zupa staje się bardzo specyficznie kleista. Zresztą wyobrażdzcie sobie smak mleka z miętą. Tak dla przypomnienia ziemniaki należy drobno pokroić, a zupę gotować na małym ogniu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Kartoflanka na mleku
Top
Bottom