Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Kartoflanka na mleku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1639545" data-attributes="member: 2354"><p>O to to kermidt, ja tez za mieta nie przepadam, no chyba tylko sladowe posmaki, a z zupa ziemniaczana jakos mi to nie pasuje. Do salatki, to inna sprawa, moze byc. Nie pisalam tego wczesniej, zeby nie wypadlo za bardzo krytykancko, a z maragryna nigdy niczego nie zrobie, chyba, ze konieczne w jakims przepisie do pieczenia bo inaczej nie wyjdzie. Bym polemizowala na temat smaku margaryny, bo kazda wytwornia robi inaczej i sa rozne gatunki margaryny z roznym przeznaczeniem, tak samo jak maslo, maja inne smaki, juz nie mowiac o szkodliwosci margaryny. Mleko czy smietana do zupy jaknajbardziej, zacierki byly od dawna stosowane w ziemniaczanej zupie, to i makaron bedzie pasowal, wszystko jedno jaki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1639545, member: 2354"] O to to kermidt, ja tez za mieta nie przepadam, no chyba tylko sladowe posmaki, a z zupa ziemniaczana jakos mi to nie pasuje. Do salatki, to inna sprawa, moze byc. Nie pisalam tego wczesniej, zeby nie wypadlo za bardzo krytykancko, a z maragryna nigdy niczego nie zrobie, chyba, ze konieczne w jakims przepisie do pieczenia bo inaczej nie wyjdzie. Bym polemizowala na temat smaku margaryny, bo kazda wytwornia robi inaczej i sa rozne gatunki margaryny z roznym przeznaczeniem, tak samo jak maslo, maja inne smaki, juz nie mowiac o szkodliwosci margaryny. Mleko czy smietana do zupy jaknajbardziej, zacierki byly od dawna stosowane w ziemniaczanej zupie, to i makaron bedzie pasowal, wszystko jedno jaki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Kartoflanka na mleku
Top
Bottom