Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
kasza gryczana prażona z jajkiem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 869442" data-attributes="member: 10341"><p>Jest to bardzo stary sposób na kaszę zacieraną. Niekoniecznie tylko gryczaną, może być jęczmienna. Kiedyś nie ugotowano inaczej kaszy krakowskiej, jak tylko zacieraną. Robiłam kilka razy właśnie krakowską, spróbuję i gryczaną. Moje wiadomości pochodzą z przedwojennych książek kucharskich i przepisów &quot;Z kuchni prababci&quot;. Z jajkiem sadzonym w śmietanie i surówką, może to być wyborny obiad.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 869442, member: 10341"] Jest to bardzo stary sposób na kaszę zacieraną. Niekoniecznie tylko gryczaną, może być jęczmienna. Kiedyś nie ugotowano inaczej kaszy krakowskiej, jak tylko zacieraną. Robiłam kilka razy właśnie krakowską, spróbuję i gryczaną. Moje wiadomości pochodzą z przedwojennych książek kucharskich i przepisów "Z kuchni prababci". Z jajkiem sadzonym w śmietanie i surówką, może to być wyborny obiad. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
kasza gryczana prażona z jajkiem*
Top
Bottom