Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Kasza gryczana ze skwarkami*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1140974" data-attributes="member: 140"><p><span style="font-size: 26px"><strong>Kasza gryczana ze skwarkami</strong></span></p><p>[ATTACH=full]64576[/ATTACH]</p><p>200g kaszy gryczanej</p><p>50 g słoniny</p><p>400 ml wody</p><p>płaska łyżeczka soli</p><p> </p><p>1. Słoninę kroimy w kostkę ( ok.5mm). Samżymy z niej skwarki. Dodajemy kaszę gryczaną i przez 15 sekund mieszamy z tłuszczem. Dolewamy wodę i dodajemy sól. Po zagotowaniu zmniejszamy na minimum ogien i dusimy pzez ok 15 minut, od czasu do czasu mieszając.</p><p>2. Ugotowaną kaszę wsadzamy pod pierzynę na 1 godzinę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1140974, member: 140"] [SIZE=14][B]Kasza gryczana ze skwarkami[/B][/SIZE] [ATTACH=full]64576[/ATTACH] 200g kaszy gryczanej 50 g słoniny 400 ml wody płaska łyżeczka soli 1. Słoninę kroimy w kostkę ( ok.5mm). Samżymy z niej skwarki. Dodajemy kaszę gryczaną i przez 15 sekund mieszamy z tłuszczem. Dolewamy wodę i dodajemy sól. Po zagotowaniu zmniejszamy na minimum ogien i dusimy pzez ok 15 minut, od czasu do czasu mieszając. 2. Ugotowaną kaszę wsadzamy pod pierzynę na 1 godzinę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Kasza gryczana ze skwarkami*
Top
Bottom