Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Keczup domowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1420618" data-attributes="member: 59"><p>QUOTE (Mała_Mi @ 14 Apr 2013, 10:07 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=1420504" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=1420504</a>Natomiast wszelkie próby &quot;ulepszania&quot; przepisu podmianą składników cofną go znowu do smaku domowego sosu. Więc oczywiście, jeśli ktoś chce mieć domowy sos wielowarzywny, to pewnie, można zmieniać. Ale jeśli ktoś chce mieć produkt, który smakuje jak keczup, do którego jesteśmy przyzwyczajeni - ja bym zostawiła tak, jak jest.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1420618, member: 59"] QUOTE (Mała_Mi @ 14 Apr 2013, 10:07 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=1420504"][/URL]Natomiast wszelkie próby "ulepszania" przepisu podmianą składników cofną go znowu do smaku domowego sosu. Więc oczywiście, jeśli ktoś chce mieć domowy sos wielowarzywny, to pewnie, można zmieniać. Ale jeśli ktoś chce mieć produkt, który smakuje jak keczup, do którego jesteśmy przyzwyczajeni - ja bym zostawiła tak, jak jest. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Keczup domowy
Top
Bottom