Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Keczup domowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1421652" data-attributes="member: 2721"><p>Chiński jest jak dla mnie jakby mniej intensywny w smaku, dlatego go raczej nie kupuję. Ale też uważam tak, jak mówisz, gdyby miał coś szkodliwego, nie był by dopuszczony do sprzedaży.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1421652, member: 2721"] Chiński jest jak dla mnie jakby mniej intensywny w smaku, dlatego go raczej nie kupuję. Ale też uważam tak, jak mówisz, gdyby miał coś szkodliwego, nie był by dopuszczony do sprzedaży. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Keczup domowy
Top
Bottom