Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Keczup domowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1422047" data-attributes="member: 59"><p>Mi, przeciez nie chodzi o kraj pochodzenia tylko jakosc <a href="http://wiadomosci.onet.pl/kraj/fakt-ostrzega-przed-czosnkiem-z-chin,1,5400501,wiadomosc.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/kraj/fakt-ostrze...,wiadomosc.html</a> </p><p>Szczegolnie w przypadku jedzenia! Myslisz, ze jak buble z niedozwolonymi chemikaliami robia dla dzieci tak o jedzenie beda dbali? Oni juz tam nawet oddychac nie maja czym tak ze ja Hazo dobrze rozumiem. Moze oczy nie zmienia ksztaltu, ale kto wie czy cos innego sie z nimi nie stanie, albo z innymi organami. </p><p>Chinski czosnek jest u mnie. I zawsze mnie zastanawialo, ze w lodowce plesnieje. Czosnek nie powinien plesniec. </p><p>Ale moge tez kupic amerykanski oraz... tutejszy <a href="http://www.google.ca/search?hl=en&q=garlic+festival+ottawa&rlz=1R2AURU_enCA503&bav=on.2,or.&bvm=bv.45368065,d.dmg&biw=1050&bih=756&wrapid=tlif136625033706210&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=blNvUfHmGfjG4AOWnYGQBQ" target="_blank">http://www.google.ca/search?hl=en&q=ga...mGfjG4AOWnYGQBQ</a> </p><p>Chyba nie jest trudno ususzyc czy cebule czy czosnek i zmielic. Pytanie pozostaje czy to warto? </p><p>QUOTE &quot;Nie wiem. Sam, juz nie wiem. Czy to warto...&quot;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1422047, member: 59"] Mi, przeciez nie chodzi o kraj pochodzenia tylko jakosc [URL="http://wiadomosci.onet.pl/kraj/fakt-ostrzega-przed-czosnkiem-z-chin,1,5400501,wiadomosc.html"]http://wiadomosci.onet.pl/kraj/fakt-ostrze...,wiadomosc.html[/URL] Szczegolnie w przypadku jedzenia! Myslisz, ze jak buble z niedozwolonymi chemikaliami robia dla dzieci tak o jedzenie beda dbali? Oni juz tam nawet oddychac nie maja czym tak ze ja Hazo dobrze rozumiem. Moze oczy nie zmienia ksztaltu, ale kto wie czy cos innego sie z nimi nie stanie, albo z innymi organami. Chinski czosnek jest u mnie. I zawsze mnie zastanawialo, ze w lodowce plesnieje. Czosnek nie powinien plesniec. Ale moge tez kupic amerykanski oraz... tutejszy [URL="http://www.google.ca/search?hl=en&q=garlic+festival+ottawa&rlz=1R2AURU_enCA503&bav=on.2,or.&bvm=bv.45368065,d.dmg&biw=1050&bih=756&wrapid=tlif136625033706210&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=blNvUfHmGfjG4AOWnYGQBQ"]http://www.google.ca/search?hl=en&q=ga...mGfjG4AOWnYGQBQ[/URL] Chyba nie jest trudno ususzyc czy cebule czy czosnek i zmielic. Pytanie pozostaje czy to warto? QUOTE "Nie wiem. Sam, juz nie wiem. Czy to warto..." [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Keczup domowy
Top
Bottom