Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Keks z Kuchni polskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 1554191" data-attributes="member: 5092"><p>Późną nocą upieklam to ciasto i żałuję, ze tylko 1 szt. Trzeba było od razu zrobić 2 a tak, to muszę się bawić jeszcze raz. Nie wiem jak wygląda na przekroju, ale chyba dobrze bo widać że bakalie sa wszędzie. </p><p>Czy Wy go lukrujecie albo cos ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 1554191, member: 5092"] Późną nocą upieklam to ciasto i żałuję, ze tylko 1 szt. Trzeba było od razu zrobić 2 a tak, to muszę się bawić jeszcze raz. Nie wiem jak wygląda na przekroju, ale chyba dobrze bo widać że bakalie sa wszędzie. Czy Wy go lukrujecie albo cos ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Keks z Kuchni polskiej
Top
Bottom