Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Keks z Kuchni polskiej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 789914" data-attributes="member: 67"><p>Wychodzi jedna keksówka, mam dwie o wymiarach : 30x12x8 lub 35x10x7 i obydwie dobre do tego celu.</p><p>Przy większej ilości ciast w czasie świąt keks kończymy czasem dobrze po Nowym Roku i nic nie traci na jakości. Oczywiście nie leży sobie luzem na wierzchu, tylko w chłodzie i opakowany.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 789914, member: 67"] Wychodzi jedna keksówka, mam dwie o wymiarach : 30x12x8 lub 35x10x7 i obydwie dobre do tego celu. Przy większej ilości ciast w czasie świąt keks kończymy czasem dobrze po Nowym Roku i nic nie traci na jakości. Oczywiście nie leży sobie luzem na wierzchu, tylko w chłodzie i opakowany. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Keks z Kuchni polskiej
Top
Bottom