Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ketchup z cukinii
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1625340" data-attributes="member: 1024"><p>Też jestem ciekawa tych modyfikacji, bo dziś robię swoją wersję. </p><p>Dałam trzy łyżki soli na podwójną porcję warzyw; odstawiłam je na dwie godziny (imo wystarczy, by puściły sok). Od siebie dołożyłam sześć ząbków czosnku i trochę ziół (tymianek, oregano i zioła dalmatyńskie), za to zmniejszyłam o połowę ilość pieprzu kajeńskiego. Octu i cukru dałam sporo mniej, bo po szklance na podwójną porcję. Koncentratu miałam tylko 200g, ale dolałam litr passaty. Ciekawe, co mi wyjdzie z tego eksperymentu.</p><p></p><p>EDIT:</p><p>Fajny wyszedł; musiałam tylko trochę dłużej odparowywać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1625340, member: 1024"] Też jestem ciekawa tych modyfikacji, bo dziś robię swoją wersję. Dałam trzy łyżki soli na podwójną porcję warzyw; odstawiłam je na dwie godziny (imo wystarczy, by puściły sok). Od siebie dołożyłam sześć ząbków czosnku i trochę ziół (tymianek, oregano i zioła dalmatyńskie), za to zmniejszyłam o połowę ilość pieprzu kajeńskiego. Octu i cukru dałam sporo mniej, bo po szklance na podwójną porcję. Koncentratu miałam tylko 200g, ale dolałam litr passaty. Ciekawe, co mi wyjdzie z tego eksperymentu. EDIT: Fajny wyszedł; musiałam tylko trochę dłużej odparowywać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ketchup z cukinii
Top
Bottom