Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kiełbasa słoikowa wg KasiRybki*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="skanna" data-source="post: 739182" data-attributes="member: 1535"><p>Ile porcji nijak nie pamiętam, bo robiłam to ostatnio ze 4 lata temu. Natomiast pamiętam, że świetnie wychodziła w całości ze słoiczków po dżemach Łowicza, one mają jakiś taki kształt, że średnica otworu jest taka sama jak średnica prawie całego słoika.</p><p>Poza tym, zwie się toto kiełbasa, ale można uznać za coś w rodzaju mielonki z konserwy, której w sumie też nie kroi się w plastry.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="skanna, post: 739182, member: 1535"] Ile porcji nijak nie pamiętam, bo robiłam to ostatnio ze 4 lata temu. Natomiast pamiętam, że świetnie wychodziła w całości ze słoiczków po dżemach Łowicza, one mają jakiś taki kształt, że średnica otworu jest taka sama jak średnica prawie całego słoika. Poza tym, zwie się toto kiełbasa, ale można uznać za coś w rodzaju mielonki z konserwy, której w sumie też nie kroi się w plastry. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kiełbasa słoikowa wg KasiRybki*
Top
Bottom