Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kiełbasa wieprzowa biała*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1275379" data-attributes="member: 956"><p>Na stronie sklepu, w którym kupowałam w tym roku jelita jest taki opis:</p><p><span style="color: #006400"><em>Jelita są głęboko solone i odpowiednio przesuszone. W takiej postaci w temperaturze do 8 -10 stopni mogą być przechowywane nawet 2 lata. Wystarczy je zamknąć w szczelnym pojemniku bądź woreczku, wsadzić do lodówki, gdzie mogą leżeć bardzo długo. <strong>Jelit solonych się nie mrozi, gdyż tracą swoje właściwości.</strong> Przed użyciem należy je namoczyć w letniej wodzie na godzinę przed nadziewaniem batonów.</em></span></p><p></p><p><a href="http://f22.home.pl/Jelita_wieprzowe_kal_2628_a25mb-7.html" target="_blank">http://f22.home.pl/Jelita_wieprzowe_kal_2628_a25mb-7.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1275379, member: 956"] Na stronie sklepu, w którym kupowałam w tym roku jelita jest taki opis: [COLOR=#006400][I]Jelita są głęboko solone i odpowiednio przesuszone. W takiej postaci w temperaturze do 8 -10 stopni mogą być przechowywane nawet 2 lata. Wystarczy je zamknąć w szczelnym pojemniku bądź woreczku, wsadzić do lodówki, gdzie mogą leżeć bardzo długo. [B]Jelit solonych się nie mrozi, gdyż tracą swoje właściwości.[/B] Przed użyciem należy je namoczyć w letniej wodzie na godzinę przed nadziewaniem batonów.[/I][/COLOR] [URL="http://f22.home.pl/Jelita_wieprzowe_kal_2628_a25mb-7.html"]http://f22.home.pl/Jelita_wieprzowe_kal_2628_a25mb-7.html[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kiełbasa wieprzowa biała*
Top
Bottom