Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kinder pingwin
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="aguś25" data-source="post: 1045699" data-attributes="member: 18802"><p>Ciacho wyszło tak :</p><p></p><p>[ATTACH=full]58220[/ATTACH]</p><p> </p><p>Jak dla mnie biszkopt wyszedł zdecydowanie za cienki i po przekrojeniu troszke sie rozpadał . Jak widac na zdjęciu na spodzie jest bardzo mało śmietany ( O,25 litra - ledwo wystarczylo na przykrycie biszkopta ) , a na górze 0, 5 litra . Śmietana wyszła mi mało stabilna , ale mysle ze to wina śmietany i być może za krotko ja ubijalam . Następnym razem użyje smietany 36% i dodam jej cały litr. Glazure czekoladową robilam według przepisu i wyszła super . W ciescie byla delikatnie plynąca tzn nie stwardniała całkowicie. Ogólnie ciasto bardzo smaczne ,ale nastepnym razem zrobie z malymi zmianami.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aguś25, post: 1045699, member: 18802"] Ciacho wyszło tak : [ATTACH=full]58220[/ATTACH] Jak dla mnie biszkopt wyszedł zdecydowanie za cienki i po przekrojeniu troszke sie rozpadał . Jak widac na zdjęciu na spodzie jest bardzo mało śmietany ( O,25 litra - ledwo wystarczylo na przykrycie biszkopta ) , a na górze 0, 5 litra . Śmietana wyszła mi mało stabilna , ale mysle ze to wina śmietany i być może za krotko ja ubijalam . Następnym razem użyje smietany 36% i dodam jej cały litr. Glazure czekoladową robilam według przepisu i wyszła super . W ciescie byla delikatnie plynąca tzn nie stwardniała całkowicie. Ogólnie ciasto bardzo smaczne ,ale nastepnym razem zrobie z malymi zmianami. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kinder pingwin
Top
Bottom