Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kiszenie barszczu*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 637711" data-attributes="member: 59"><p>Ja daje zytni</p><p>ale to chyba nie ma duzego znaczenia. </p><p>Chodzi o to, zeby byly dzikie drozdze. Pewnie woda z ogorkow czy troche soku z kapusty tez by nie byly zle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 637711, member: 59"] Ja daje zytni ale to chyba nie ma duzego znaczenia. Chodzi o to, zeby byly dzikie drozdze. Pewnie woda z ogorkow czy troche soku z kapusty tez by nie byly zle. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kiszenie barszczu*
Top
Bottom