Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kiszenie barszczu*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Deanne" data-source="post: 816034" data-attributes="member: 2686"><p>Kilka dni temu nastawilam zakwas, bo naszlo mnie na barszczyk i .. splesnial. Nie wiem dlaczego! A robilam juz kilka razy i zawsze wychodzil. Jak zwykle buraki i czosnek zalalam woda i sloj przykrylam gaza, po czterech dniach okazalo sie, ze jest plesn.</p><p>Chleba nie dodaje -wiem ze od chleba czasami zakwas plesnieje. Co moglo sie stac??</p><p>Moze powinnam mieszac???? Moze mial za zimno?? Albo przegapilam moment skwaszenia i zlania do butelki???</p><p>Jak myslicie?? </p><p>PS. Obok postawilam zakwas na zurek i jest ok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deanne, post: 816034, member: 2686"] Kilka dni temu nastawilam zakwas, bo naszlo mnie na barszczyk i .. splesnial. Nie wiem dlaczego! A robilam juz kilka razy i zawsze wychodzil. Jak zwykle buraki i czosnek zalalam woda i sloj przykrylam gaza, po czterech dniach okazalo sie, ze jest plesn. Chleba nie dodaje -wiem ze od chleba czasami zakwas plesnieje. Co moglo sie stac?? Moze powinnam mieszac???? Moze mial za zimno?? Albo przegapilam moment skwaszenia i zlania do butelki??? Jak myslicie?? PS. Obok postawilam zakwas na zurek i jest ok. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kiszenie barszczu*
Top
Bottom