Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Kiszone ogórki na zupę
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="imamcia" data-source="post: 363530" data-attributes="member: 1028"><p>Ogórasy na zupę robię podobnie jak Maryna. Obrane ścieram na grubej, jarzynowej tarce, solę, zostawiam na noc, rano dokładam koper i czosnek w ząbkach. To wszystko do słoików i jednak kilkanaście minut pasteryzuję. Maja taki super smaczek, zupa jest wg mnie pycha, taka trochę inna niz typowa ogórkowa, na pewno delikatniejsza w smaku</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imamcia, post: 363530, member: 1028"] Ogórasy na zupę robię podobnie jak Maryna. Obrane ścieram na grubej, jarzynowej tarce, solę, zostawiam na noc, rano dokładam koper i czosnek w ząbkach. To wszystko do słoików i jednak kilkanaście minut pasteryzuję. Maja taki super smaczek, zupa jest wg mnie pycha, taka trochę inna niz typowa ogórkowa, na pewno delikatniejsza w smaku [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Kiszone ogórki na zupę
Top
Bottom