Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Klasyczna lazania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="eremiw" data-source="post: 739087" data-attributes="member: 5247"><p>Zawsze robiłam lazanie z gotowych, suchych płatów ciasta, pora spróbować zrobić w domu i dlatego mam pytanie. czy da się to zrobić ze zwykłej mąki? Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałam semoliny, z tego co wiem to mąka na makaron ze specjalnej odmiany pszenicy. Czy wtedy też płaty ciasta też trzeba obgotować?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eremiw, post: 739087, member: 5247"] Zawsze robiłam lazanie z gotowych, suchych płatów ciasta, pora spróbować zrobić w domu i dlatego mam pytanie. czy da się to zrobić ze zwykłej mąki? Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałam semoliny, z tego co wiem to mąka na makaron ze specjalnej odmiany pszenicy. Czy wtedy też płaty ciasta też trzeba obgotować? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Klasyczna lazania
Top
Bottom