Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Klasztorna kasza mieszana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Beata19" data-source="post: 1604624" data-attributes="member: 22546"><p>Wypłukałam kasze: jaglana,gryczana niepalona,jęczmienna i wg podpowiedzi Joanny krótko namoczyłam. Dodałam warzywa, olej i zalałam rosołkiem. Po 25 min. kasza nadal była w rosole ( 200 st.), po następnych 10 min. było trochę lepiej - jak ją wyjęłam po ok. 45 min. była miękka, ale nie sypka tylko &quot; ciapa&quot; i na pewno nie można powiedzieć, że była to kasza wypiekana. Rosołu dałam 2:1 - czy to za dużo?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beata19, post: 1604624, member: 22546"] Wypłukałam kasze: jaglana,gryczana niepalona,jęczmienna i wg podpowiedzi Joanny krótko namoczyłam. Dodałam warzywa, olej i zalałam rosołkiem. Po 25 min. kasza nadal była w rosole ( 200 st.), po następnych 10 min. było trochę lepiej - jak ją wyjęłam po ok. 45 min. była miękka, ale nie sypka tylko " ciapa" i na pewno nie można powiedzieć, że była to kasza wypiekana. Rosołu dałam 2:1 - czy to za dużo? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Klasztorna kasza mieszana
Top
Bottom