Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kletzenbrot , chlebek norymberski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mehlnerin" data-source="post: 1743909" data-attributes="member: 59363"><p>Uwielbiam ten chleb, ale sama nigdy nie pieklam. Na Bawarii w kazdym regionie troche inaczej smakuje, bo dodatki sa inne. Mi najlepiej smakowal przywozony przez siostre meza znad jeziora Bodenskiego. Ten chleb dlugo mozna bylo przechowywac dlatego czesto byl pieczony jesienia, kiedy nadmiar wszystkiego i jedzony az do Bozego Narodzenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehlnerin, post: 1743909, member: 59363"] Uwielbiam ten chleb, ale sama nigdy nie pieklam. Na Bawarii w kazdym regionie troche inaczej smakuje, bo dodatki sa inne. Mi najlepiej smakowal przywozony przez siostre meza znad jeziora Bodenskiego. Ten chleb dlugo mozna bylo przechowywac dlatego czesto byl pieczony jesienia, kiedy nadmiar wszystkiego i jedzony az do Bozego Narodzenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kletzenbrot , chlebek norymberski
Top
Bottom