Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Klops czyli Pieczen Rzymska*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Misha" data-source="post: 462951" data-attributes="member: 3329"><p>Ja taki klops nadziewam śliwką i mam częściowo na obiad a częściowo na kanapki. Jak ostygnie to sie rewelacyjnie kroi. I jest to równiez alternatywa dla wędlin.</p><p>Robię jeszcze wyłącznie do użytku kanapkowego, tylko, że wkładam do środka całe jaja, lub połówki jajek.</p><p>Obiły mi się o uszy parówki i warzywa do srodka, ale nie próbowałam wiec się nie wypowiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Misha, post: 462951, member: 3329"] Ja taki klops nadziewam śliwką i mam częściowo na obiad a częściowo na kanapki. Jak ostygnie to sie rewelacyjnie kroi. I jest to równiez alternatywa dla wędlin. Robię jeszcze wyłącznie do użytku kanapkowego, tylko, że wkładam do środka całe jaja, lub połówki jajek. Obiły mi się o uszy parówki i warzywa do srodka, ale nie próbowałam wiec się nie wypowiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Klops czyli Pieczen Rzymska*
Top
Bottom