Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Klops czyli Pieczen Rzymska*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tosina" data-source="post: 490990" data-attributes="member: 3708"><p>Dzieki -'Cinka' , za odpowiedz. Przyznaje ze był to moj debiut w swiecie klopsow vel pieczeni rzymskiej . INtuicyjnie zrobilam tak jak radziłas.TZn . w pierwszej chwili chcialam przykryc z gory folia alum. ale zrezygnowalam i chyba trafilam w 10 bo udal sie nawet bardzo.. ładny soczysty ..</p><p>Nastepny zprobuje z pieczarkami albo z marchewka..</p><p></p><p>dzieki za inspiracje</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tosina, post: 490990, member: 3708"] Dzieki -'Cinka' , za odpowiedz. Przyznaje ze był to moj debiut w swiecie klopsow vel pieczeni rzymskiej . INtuicyjnie zrobilam tak jak radziłas.TZn . w pierwszej chwili chcialam przykryc z gory folia alum. ale zrezygnowalam i chyba trafilam w 10 bo udal sie nawet bardzo.. ładny soczysty .. Nastepny zprobuje z pieczarkami albo z marchewka.. dzieki za inspiracje [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Klops czyli Pieczen Rzymska*
Top
Bottom