Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
KLUCHY z brazowym maslem SZALWIOWYM
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 435465" data-attributes="member: 59"><p>1 kg dyni pokrojonej w kostke</p><p>oliwa</p><p>400g pappardelle lub fettuccine</p><p>75g masla</p><p>3 lyzki lisci szalwii</p><p>1 szkl drobno zmielonego parmezanu</p><p>miazdzony pieprz i sol morska</p><p></p><p>Dynie skropic oliwa i piec w temp 190 (375) stopni w nagrzanym piekarniku, do miekkosci - ok. 30 min. </p><p>Teraz zatrudniamy miedzyczas. </p><p>W miedzyczasie makaron gotujemy al dante i przygotowujemy sos.</p><p>Na malym/srednim ogniu podgrzewamy w rondelku maslo z szalwia az maslo sie zabrazowi. </p><p></p><p>Teraz szybko</p><p>Wylozyc makaron. </p><p>Na to dynie i parmezan.</p><p>Polac sosem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 435465, member: 59"] 1 kg dyni pokrojonej w kostke oliwa 400g pappardelle lub fettuccine 75g masla 3 lyzki lisci szalwii 1 szkl drobno zmielonego parmezanu miazdzony pieprz i sol morska Dynie skropic oliwa i piec w temp 190 (375) stopni w nagrzanym piekarniku, do miekkosci - ok. 30 min. Teraz zatrudniamy miedzyczas. W miedzyczasie makaron gotujemy al dante i przygotowujemy sos. Na malym/srednim ogniu podgrzewamy w rondelku maslo z szalwia az maslo sie zabrazowi. Teraz szybko Wylozyc makaron. Na to dynie i parmezan. Polac sosem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
KLUCHY z brazowym maslem SZALWIOWYM
Top
Bottom