Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kluski drożdzowe gotowane na parze*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dalhia" data-source="post: 873042" data-attributes="member: 12310"><p>To moze nastepnym razem zrobie tradycyjnie na parze a nie w steamerze. Pierwsze koty za ploty. Ale ta porcja jest dla mnie za wielka wiec sobie zrobie z 1/3. Ot na probe czy mi znowu nie opadna. Te wczorajsze to wygladaly tak jakby szpilka je dotknela. Piekne okragle i wyrosniete a jak otworzylam steamer to uchodzilo z nich powietrze. </p><p>No nic bede probowac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dalhia, post: 873042, member: 12310"] To moze nastepnym razem zrobie tradycyjnie na parze a nie w steamerze. Pierwsze koty za ploty. Ale ta porcja jest dla mnie za wielka wiec sobie zrobie z 1/3. Ot na probe czy mi znowu nie opadna. Te wczorajsze to wygladaly tak jakby szpilka je dotknela. Piekne okragle i wyrosniete a jak otworzylam steamer to uchodzilo z nich powietrze. No nic bede probowac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kluski drożdzowe gotowane na parze*
Top
Bottom