Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Kluski zakopiańskie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1506551" data-attributes="member: 1443"><p>To i ja z własnego doświadczenia napiszę, że od lat przechowuję ziemniaki w lodówce, podobnie jak moja mama i nigdy mi się nie zdarzyło, żeby zrobiły się słodkie lub ciemniały podczas gotowania. A mączystych odmian ziemniaków szczerze nie cierpię. Kupuję zawsze te sałatkowe i jeśli są przewidziane na kluski, to po prostu odparowuję je mocno na niewielkim ogniu po odcedzeniu i ubijam/mielę na gorąco, są idealnie gładkie i o wiele dla mnie smaczniejsze.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1506551, member: 1443"] To i ja z własnego doświadczenia napiszę, że od lat przechowuję ziemniaki w lodówce, podobnie jak moja mama i nigdy mi się nie zdarzyło, żeby zrobiły się słodkie lub ciemniały podczas gotowania. A mączystych odmian ziemniaków szczerze nie cierpię. Kupuję zawsze te sałatkowe i jeśli są przewidziane na kluski, to po prostu odparowuję je mocno na niewielkim ogniu po odcedzeniu i ubijam/mielę na gorąco, są idealnie gładkie i o wiele dla mnie smaczniejsze. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Kluski zakopiańskie
Top
Bottom