Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
kluski ziemniaczane*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 626363" data-attributes="member: 59"><p>Cinko, ale podany przepis nie przewiduje <strong>odcisniecia</strong> ziemniakow, a to jest bardzo wazne. Z masy bez odciskania to sie placki robi. </p><p>Napisalam, ze Twoje kluski wygladaja, na takie z duza iloscia maki, bo tak wygladaja. Jak maki jest malo to sa bardziej porowate. A dalej mialam na mysli tylko, ze nadmiar maki powoduje, ze kluski sa twarde. </p><p>Nie napisalam, ze widze, ze Twoje sa twarde. To jest oddzielne zdanie. Napisalam je tylko dlatego, ze zamierzasz dac wiecej maki. Moze sprobuj najpierw odcisnac ziemniaki w serwecie. Taka dobrze odcisnieta masa wypada ze scierki w calosci i sie nie rozpada. Zobaczysz, ze wcale duzo maki nie trzeba.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 626363, member: 59"] Cinko, ale podany przepis nie przewiduje [B]odcisniecia[/B] ziemniakow, a to jest bardzo wazne. Z masy bez odciskania to sie placki robi. Napisalam, ze Twoje kluski wygladaja, na takie z duza iloscia maki, bo tak wygladaja. Jak maki jest malo to sa bardziej porowate. A dalej mialam na mysli tylko, ze nadmiar maki powoduje, ze kluski sa twarde. Nie napisalam, ze widze, ze Twoje sa twarde. To jest oddzielne zdanie. Napisalam je tylko dlatego, ze zamierzasz dac wiecej maki. Moze sprobuj najpierw odcisnac ziemniaki w serwecie. Taka dobrze odcisnieta masa wypada ze scierki w calosci i sie nie rozpada. Zobaczysz, ze wcale duzo maki nie trzeba. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
kluski ziemniaczane*
Top
Bottom