Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kluski ziemniaczane*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maryna" data-source="post: 1254046" data-attributes="member: 1215"><p>Janko, to jest chyba sprawka ziemniaków. Pamietam placki kartoflane, które były sino-niebieskie. Zupełnie inne niż dzisiejsze, choc robię je tak samo. Kluski z tartych ziemniaków, u nas nazywane pyzami też były takie ciemno szare. Ja ich nie robię, bo nie bardzo lubię i zapomniałam, jakie sa proporcje. A w ogóle to od kluch sie tyje i ja tu wchodzic nie powinnam abssssolutnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maryna, post: 1254046, member: 1215"] Janko, to jest chyba sprawka ziemniaków. Pamietam placki kartoflane, które były sino-niebieskie. Zupełnie inne niż dzisiejsze, choc robię je tak samo. Kluski z tartych ziemniaków, u nas nazywane pyzami też były takie ciemno szare. Ja ich nie robię, bo nie bardzo lubię i zapomniałam, jakie sa proporcje. A w ogóle to od kluch sie tyje i ja tu wchodzic nie powinnam abssssolutnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kluski ziemniaczane*
Top
Bottom