Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
KOLAKAKOR
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kura.90" data-source="post: 927126" data-attributes="member: 15286"><p>Nie robiłam nigdy tych ciasteczek, ale kiedyś, jak nie miałam jeszcze dostępu do golden syrupu, to zastępowałam go z powodzeniem miodem. W tym przepisie też pewnie można tak zrobić, chociaż nie wiem, czy wtedy osiągnie się ten pożądany karmelowy smak. Miód w smaku jest hmmm bardziej aromatyczny? Da się w nim wyraźnie wyczuć słodką nutę kwiatową. Jeżeli chodzi o golden syrup, to ten smakuje po prostu jak karmel, taki stopiony cukier, bez kwiatowego aromatu, czyli pewnie idealny produkt na te ciacha ;P</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kura.90, post: 927126, member: 15286"] Nie robiłam nigdy tych ciasteczek, ale kiedyś, jak nie miałam jeszcze dostępu do golden syrupu, to zastępowałam go z powodzeniem miodem. W tym przepisie też pewnie można tak zrobić, chociaż nie wiem, czy wtedy osiągnie się ten pożądany karmelowy smak. Miód w smaku jest hmmm bardziej aromatyczny? Da się w nim wyraźnie wyczuć słodką nutę kwiatową. Jeżeli chodzi o golden syrup, to ten smakuje po prostu jak karmel, taki stopiony cukier, bez kwiatowego aromatu, czyli pewnie idealny produkt na te ciacha ;P [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
KOLAKAKOR
Top
Bottom