Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Konfitura z pomarańczy i cebuli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1604679" data-attributes="member: 10341"><p><strong>Tatter</strong>, po przeczytaniu Twojego posta, postanowiłam zrobić doświadczenie, bo konfitura siedzi w lodówce. Poszukałam też w innych żródłach i wyszło na to, że ta konfitura nadaje się też na przykład do pasztetu z soczewicy (nigdy nie robiłam) i ewentualnie do serów. Na pewno nie do mięs, a szkoda, bo miałabym frajdę. W domu mam camembert i nasz biały twarogowy. Wstyd się przyznać, ale kupuję różne sery i podjadam je bez pieczywa. Każdy ma jakąś słabość do czegoś albo kogoś. Jeśli chodzi o tę konfiturę - można ją dodawać także do serów. W ramach doświadczenia objadłam się po uszy. Teraz mogę jeść taki jak podawałam wcześniej - z pieczywem z masłem oraz dodatkowo z naszym białym serem, chociaż z camembertem też nie było złe. Wybierzcie, co Wam najlepiej smakuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1604679, member: 10341"] [B]Tatter[/B], po przeczytaniu Twojego posta, postanowiłam zrobić doświadczenie, bo konfitura siedzi w lodówce. Poszukałam też w innych żródłach i wyszło na to, że ta konfitura nadaje się też na przykład do pasztetu z soczewicy (nigdy nie robiłam) i ewentualnie do serów. Na pewno nie do mięs, a szkoda, bo miałabym frajdę. W domu mam camembert i nasz biały twarogowy. Wstyd się przyznać, ale kupuję różne sery i podjadam je bez pieczywa. Każdy ma jakąś słabość do czegoś albo kogoś. Jeśli chodzi o tę konfiturę - można ją dodawać także do serów. W ramach doświadczenia objadłam się po uszy. Teraz mogę jeść taki jak podawałam wcześniej - z pieczywem z masłem oraz dodatkowo z naszym białym serem, chociaż z camembertem też nie było złe. Wybierzcie, co Wam najlepiej smakuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Konfitura z pomarańczy i cebuli
Top
Bottom