- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Makaron tagliatelle
500 ml śmietany 18%
200 g łososia wędzonego
pieprz czerwony w ziarnach
pieprz biały mielony
skórka z 1 cytryny
1 papryczka chilli suszona
odrobina soli
ew, odrobina cognacu
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować.
Łososia pokroić w kostkę lub paski.
Śietanę podgrzac, dodać pieprz biały i papryczkę. Zagoowac. Dodać łososia i skórkę cytrynową Ew. podlać alkoholem. Wsypac czerwony pieprz. Wymieszac. Pogotować pare minut.
Wymieszac z makaronem
500 ml śmietany 18%
200 g łososia wędzonego
pieprz czerwony w ziarnach
pieprz biały mielony
skórka z 1 cytryny
1 papryczka chilli suszona
odrobina soli
ew, odrobina cognacu
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować.
Łososia pokroić w kostkę lub paski.
Śietanę podgrzac, dodać pieprz biały i papryczkę. Zagoowac. Dodać łososia i skórkę cytrynową Ew. podlać alkoholem. Wsypac czerwony pieprz. Wymieszac. Pogotować pare minut.
Wymieszac z makaronem