Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kora orzechowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bietka" data-source="post: 396275" data-attributes="member: 1428"><p>Planuję upiec na imieniny na deser/na niedzielę/.Tak studiuję przepis i z podwójnej porcji to będzie 10 zółtek,4 budynie-tak?CZy jednak jakoś to modyfikujecie?A puszka brzoskwin to taka pucha jakby podwójny groszek?masa netto 820 g,480 bez zalewy?Kurcze nie mogę sobie pozwolic na wpadkę i stąd te moje histeryczne pytania</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bietka, post: 396275, member: 1428"] Planuję upiec na imieniny na deser/na niedzielę/.Tak studiuję przepis i z podwójnej porcji to będzie 10 zółtek,4 budynie-tak?CZy jednak jakoś to modyfikujecie?A puszka brzoskwin to taka pucha jakby podwójny groszek?masa netto 820 g,480 bez zalewy?Kurcze nie mogę sobie pozwolic na wpadkę i stąd te moje histeryczne pytania [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kora orzechowa
Top
Bottom