Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Kotleciki rybne*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="joannas" data-source="post: 7280" data-attributes="member: 76"><p>składniki</p><p>1 kg dorsza</p><p>sok z cytryny</p><p>1/2 szklanki bułki tartej</p><p>natka</p><p>2 cebule</p><p>2 kwaśne jabłka</p><p>2 jajka </p><p>majeranek</p><p>sól, pieprz, maggi</p><p></p><p></p><p>sposób przygotowania</p><p>Najpierw mielę rybę i cebulę. Trę jabłka na tarce na dużych oczkach, siekam natkę. Mieszam wszystkie składniki (białka ubijam na pianę). Formuję kotleciki i smażę na dość dużej ilości oleju</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joannas, post: 7280, member: 76"] składniki 1 kg dorsza sok z cytryny 1/2 szklanki bułki tartej natka 2 cebule 2 kwaśne jabłka 2 jajka majeranek sól, pieprz, maggi sposób przygotowania Najpierw mielę rybę i cebulę. Trę jabłka na tarce na dużych oczkach, siekam natkę. Mieszam wszystkie składniki (białka ubijam na pianę). Formuję kotleciki i smażę na dość dużej ilości oleju [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Kotleciki rybne*
Top
Bottom