- Mar 6, 2008
- 1,831
- 1
- 0
Przepis z TV
25dag gotowanych kartofli
12dag sera fety
1 jajko
8dag mąki
sól, pieprz i coś zielonego np.szczypiorek,koperek
Kartofle i ser zmielić ,w maszynce albo przepuścić przez praskę do kartofli.
Dodać resztę składników(posiekaną zieleninę).
Przyprawić do smaku.Wymieszać i smażyć kotleciki z obu stron.
Jako dodatek np.tzatziki.
Polecam.
25dag gotowanych kartofli
12dag sera fety
1 jajko
8dag mąki
sól, pieprz i coś zielonego np.szczypiorek,koperek
Kartofle i ser zmielić ,w maszynce albo przepuścić przez praskę do kartofli.
Dodać resztę składników(posiekaną zieleninę).
Przyprawić do smaku.Wymieszać i smażyć kotleciki z obu stron.
Jako dodatek np.tzatziki.
Polecam.

Ostatnią edycję dokonał moderator: