0,25 kg żółtego sera
3 jajka
trochę tartej bułki
Żółty ser należy drobniutko zetrzeć na tarce, wymieszać z jajkami, dosypać trochę tartej bułki dla zagęszczenia.
Potem doprawić solą, pieprzem i czy kto lubi do smaku. Smażyć na głębokim tłuszczu (ja użyłam oleju).
Smacznego
Aha - ładnie komponują sie z frytkami i jakąś suróweczką.
3 jajka
trochę tartej bułki
Żółty ser należy drobniutko zetrzeć na tarce, wymieszać z jajkami, dosypać trochę tartej bułki dla zagęszczenia.
Potem doprawić solą, pieprzem i czy kto lubi do smaku. Smażyć na głębokim tłuszczu (ja użyłam oleju).
Smacznego
Aha - ładnie komponują sie z frytkami i jakąś suróweczką.

Ostatnią edycję dokonał moderator: