Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Kotlety jaglane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ania D." data-source="post: 1043834" data-attributes="member: 1080"><p>Ladybird, ja do każdych kotletów czy placków daję ograniczoną ilość oleju. Leję na rozgrzaną patelnię trochę, potem troszkę dolewam, jak odwrócę, to jeszcze troszkę daję. Dzięki temu kontroluję ilość tłuszczu.</p><p>Owieczka, ja robię je takie pośrednie - nie tak grube jak mielone, nie tak cienkie jak schabowe. Bardzo cienkie rozpadały by się przy przewracaniu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ania D., post: 1043834, member: 1080"] Ladybird, ja do każdych kotletów czy placków daję ograniczoną ilość oleju. Leję na rozgrzaną patelnię trochę, potem troszkę dolewam, jak odwrócę, to jeszcze troszkę daję. Dzięki temu kontroluję ilość tłuszczu. Owieczka, ja robię je takie pośrednie - nie tak grube jak mielone, nie tak cienkie jak schabowe. Bardzo cienkie rozpadały by się przy przewracaniu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Kotlety jaglane
Top
Bottom